header banner
Default

De koers van Chainlink overtreft de verwachtingen en nadert een cruciale zone


In dit artikel richten we ons op onze technische analyse van Chainlink (LINK), een netwerk dat zich specialiseert in het koppelen van smart contracts aan gegevens uit de echte wereld.

Deze analyse, direct afkomstig uit onze Premium omgeving, biedt nieuwe inzichten voor de LINK koers voor de komende periode. Dit kan je helpen potentiële koop- en verkoopmomenten te bepalen.

Als je meer analyses wilt of vragen hebt, dan nodigen we je graag uit om voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode te starten in onze Premium omgeving. Hier kom je in contact met onze community en analisten.

Let wel, dit artikel is geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de plannen van onze ervaren analisten.

📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig! Advertentie Rollman Mining

Technische analyse chainlink (LINK) koers

VIDEO: Ai Predicts Chainlink Will Be Worth ___ By 2025
CryptoJordin

De analisten van Crypto Insiders hadden deze week opnieuw een analyse gedeeld voor LINK in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“LINK blijft sterk presteren en volgt keurig de opwaartse trend die we in onze laatste analyse hadden voorzien. Opvallend is dat we zelfs voorbij onze oorspronkelijke doelstelling van $9,64 zijn geschoten.

Waar we nu op letten, is een mogelijke hertest van het 38,2% Fibonacci-niveau rond de $9,60. Mocht dit niveau niet standhouden, dan is een daling naar de $8 zeker niet uitgesloten.

Desalniettemin, als LINK zijn huidige kracht weet te behouden, ligt een verdere stijging naar niveaus van $11,60, en mogelijk zelfs $13, binnen handbereik. Het blijft dus zaak de koers nauwlettend in de gaten te houden en te anticiperen op de ontwikkelingen.”

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/rcIbuaaH/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

VIDEO: Tokenizing Trillions of Dollars
Chainlink

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

VIDEO: CHAINLINK Price News Today, Technical Analysis and Price Prediction 2023/2024
Altcoin Doctor

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Sources


Article information

Author: Sara Taylor

Last Updated: 1699967403

Views: 1043

Rating: 4.9 / 5 (114 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sara Taylor

Birthday: 1968-12-11

Address: 857 Martha Stravenue, East Matthew, ND 13876

Phone: +4758374430481666

Job: Marketing Manager

Hobby: Astronomy, Singing, Backpacking, Amateur Radio, Card Games, Chess, Lock Picking

Introduction: My name is Sara Taylor, I am a Adventurous, bold, unswerving, Determined, dear, steadfast, tenacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.