header banner
Default

Det er kommet nyt om Nicklas Bendtners Porsche, som blev konfiskeret for 2,4 millioner kroner


Table of Contents

    I 2023 blev den konfiskering stadfæstet af Østre Landsret i maj 2023, hvorfor Nicklas Bendtner mistede sin bil endegyldigt.

    Men nu er der nyt. Onsdag eftermiddag klokken 17 sættes bilen på auktion hos Sjællands Bilauktion A/S, og her er det muligt at få fat i den dyre bil, såfremt man har den helt store tegnebog med i byen.

    Det skriver Ekstra Bladet via Se og Hør.

    Nicklas Bendtner har før været i clinch med færdselsloven, da han før blev dømt for at køre alt for meget for hurtigt. 

    Blandt andet har han en episode på cv’et, hvor han kørte 157 kilometer i timen i en 110-zone.Porschen, der er tale om, har hele 625 hestekræfter, og den har kun kørt 1.600 kilometer. 

    Til trods for prisen på hele 2,4 millioner kroner så kan man finde lignende biler på Bilbasen til omtrent én million kroner mindre, skriver Ekstra Bladet.

    Da det i sin tid stod klart, at Nicklas Bendtner ikke ville få lov at beholde sin bil, skrev han følgende på sin Instagram-profil i en såkaldt ‘historie’:

    "Jeg går ingen steder. Leger jer selv ud i troen om selvretfærdigelse og opstigning mod noget større, der aldrig sker. Ja, ja, ja, ja... jantelov og naboens hus har en forkert tagsten. Hjælper altid i skal bare spørge ad. Tillykke med skillingerne.”

    Sources


    Article information

    Author: Evelyn Adams

    Last Updated: 1702495682

    Views: 654

    Rating: 3.8 / 5 (52 voted)

    Reviews: 97% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Evelyn Adams

    Birthday: 1943-03-26

    Address: 567 Cindy Garden Suite 251, South Brenda, PA 86132

    Phone: +4009344407887090

    Job: Human Resources Manager

    Hobby: Raspberry Pi, Rowing, Chocolate Making, Hiking, Swimming, Running, Photography

    Introduction: My name is Evelyn Adams, I am a candid, dazzling, capable, ingenious, venturesome, variegated, sincere person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.