header banner
Default

Toroğlu da Protesto Etti


Table of Contents

    Süper ligde düşmeme mücadelesi veren BtcTurk Yeni Malatyaspor'un son dakika golleriyle 3-2 yenildiği Fenerbahçe maçından sonra yorum yapan eski hakem ve Yorumcu Erman Toroğlu, maçın 65. dakikasında hakem Ali Şansalan'ın Gökhan Töre'ye haksız yere ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart göstererek konuk takımı 10 kişi bırakmasına büyük tepki gösterdi ve "Allah belanızı versin" diye konuştu.

    Sarı kartı bulunan Gökhan Töre'nin, maçın 65. dakikasında skor 0-0 iken Emre Belözoğlu ile giriştiği hava mücadelesi sırasında, Belözoğlu'nun Gökhan dokunmamasına rağmen kendini yere atması üzerine gösterdiği ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı ve Yeni Malatyaspor'un 10 kişi bırakılmasının, Gökhan'ın itirazlarına rağmen hakemin VAR'a gitmemesinin maçın sonucuna etki ettiğini değerlendiren A Spor Takım Oyunu yorumcusu Erman Toroğlu, şunları söyledi:

    "Allah belanızı versin. Ben bu maçla ilgili yorum yapmıyorum. Kul hakkı bu. Olmaz. Kimler doğru işler yapmıyorlarsa Allah belalarını versin. Hakem de, futbolcu da teknik adam da.. Artık ahlak sınırları çok kötü olmaya başladı. Ama ahlaksızlık yapmayın, topçu olarak, hakem olarak. Demirden korkuyorsan trene binme lan. Biraz daha konuşacağım iş kötü olacak. VAR var şimdi, ne var lan! Şimdi VAR var, AVAR var, DAVAR var. Malatya takımının başkanının konuşmaya hakkı yok. Niye biliyor musun? Hani o var ya, geçen sezon. Galatasaray- Konya maçı. Neydi o hakemler Hüseyin Göçek.. Onların bitiminde Ali Koç, Fikret Beşiktaş başkanı, Başakşehir başkanıyla o kağıda (hata yapan o maçın hakemi Hüseyin Göcek'e sahip çıkmaya yönelik bildiriye) imza edenlerden bir tanesi bu. O zaman o imzayı atıyorsan şimdi konuşmayacaksın. İstiyorsan bağlan, senle neler konuşurum. Attığın silahla vurulursun."

    Programın Fenerbahçeli olan yorumcusu Emre Bol da, kırmızı kart pozisyonuna tepki gösterdi ve şöyle konuştu:

    "Adamın kolunu kanadını kırıp atıyorsun. Bir Fenerbahçeli olarak böyle bir galibiyeti hazmedemiyorum. Sanki suratına gelmiş gibi perende atıyorsun. Hakem çok yakın. Yazık günah. Bu sonuca bir tane Fenerbahçeli'nin sevineceğine inanmıyorum. Malatyaspor'un yerine ben üzüntülüyüm. Çünkü bir dizayn var. Böyle pozisyonlarda (Gökhan'ın ikinci sarı karttan kırmızıyla atıldığı pozisyon) VAR'a gidilemeyecekse, ne zaman gidilecek? Ey Emre Belözoğlu, neden kalkıp da bana birşey yapmadı diyemedin? Bunun cevabını ver bana."

    "BİR TEMAS YOK.."

    Bu arada, eski hakem Deniz Çoban, BtcTurk Yeni Malatyasporlu futbolcu Gökhan Töre’nin ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildiği pozisyonla ilgili, “Teması aramanın ötesinde pozisyonda faul yok” dedi.

     Deniz Çoban, Fenerbahçe - BtcTurk Yeni Malatyaspor mücadelesinde yaşanan tartışmalı pozisyonları yayıncı kuruluş beIN Sporst’ta değerlendirdi.

    Çoban, Gökhan Töre ile Emre Belözoğlu arasında yaşanan ve Töre’nin ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildiği pozisyonla ilgili “Yüze görünen bir temas yok. Teması aramanın ötesinde pozisyonda faul yok” dedi.

    Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

    • Yeni Malatyaspor
    • Fenerbahçe
    • Erman Toroğlu

    UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

    Sources


    Article information

    Author: Robert Martinez

    Last Updated: 1698427922

    Views: 806

    Rating: 3.7 / 5 (66 voted)

    Reviews: 89% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Robert Martinez

    Birthday: 1974-09-26

    Address: 4443 Smith Spur Suite 786, South Eric, KY 77888

    Phone: +4582213275025880

    Job: Archaeologist

    Hobby: Hiking, Table Tennis, Snowboarding, Bowling, Poker, Skydiving, Playing Piano

    Introduction: My name is Robert Martinez, I am a priceless, bold, expert, courageous, unswerving, receptive, welcoming person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.