header banner
Default

Nevşehirli Hatice öğretmenin ilk kitabı çıktı ve öğrencilerin kazandığı para


Table of Contents

    Eskişehir'de görev yapan Nevşehirli değerli hemşehrimiz Öğretmen Hatice Koçyiğit Cingitaş'ın "Cennete Yol Cehenneme Duvar" isimli kitabı çıktı. Hatice öğretmen ilk kitabının 1000 adet satışından elde edilecek geliri Nevşehir ve Eskişehir'deki eğitim gören muhtaç durumdaki öğrencilere bağışlayacak.

    Nevşehirli Hatice öğretmenin hayali gerçek oldu! İlk kitabı çıktı

    Kitap hakkinda bilgi: Kitabimin amacı: Bir özeleştiri yapmak. Medeniyetler kıyaslaması yapmak. (Batı ve İslam medeniyetleri) Kaybettiğimiz ve kaybetmeye devam ettiğimiz değerlerimizi farketmek, onlara sahip çıkmanın önemi bir yerde Dünyayı kasıp kavuran Batı kültürünü eleştirmek ve özümüze dönme zamanının gelipte geçmeye başladığını idrak etmemize yardımcı olmak. Uyanma zamanının geldiğini ve tehlike çanlarinin çalmaya başladığını vurgulamak. Yani " Kral çıplak" demek.

    Kur' an- i Kerim'den ve bir çok kaynaktan yola çıkarak gençlerimize ve kendini genç hissedenlere bir kaç duraktan oluşan bir yolculuk yaptırmak. Ama sorgulama, düşünme, sabır ve dikkatle surdürülmesi gereken bir yolculuk yapmak birlikte...

    Kitabım Kitapyurdu.com dan sipariş edilebilir.

    Kitap siparişi için iletişim numarası: 0 538 442 99 44

    Not: "Bir hayalim var, gerçekleştirebilir miyim bilemiyorum: İlk Kitabımın 1000 adet satışından elde edilecek geliri Nevşehir ve Eskişehir'deki eğitim gören muhtaç durumdaki öğrencilere bağışlamak. Rabbim nasip eder inşallah ..."

    FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehirli değerli hemşehrimiz Öğretmen Hatice Koçyiğit Cingitaş'ın "Cennete Yol Cehenneme Duvar" adlı yeni kitabının hayırlı olmasını diliyoruz.

    Hatice Koçyiğit Cingitaş Kimdir?

    Bir ağustos günü Tatlarin' in sıcak ve bereketli topraklarinda dünyaya gelmişim. İlk ve orta tahsilinin ardından bereketli topraklardan tahsil aşkıyla göç etmek durumunda kaldım. Liseyi Nevşehir İmam Hatip Lisesi'nde tamamladım. Lisans egitimimi ise Kayseri Ilahiyat'ta bitirdim. Uzun bir aranın ardından  ilk olarak Yüksekova' da Din Kab. Öğretmeni olarak göreve başladım. Ardından farklı eğitim kurumlarında görev aldim. Halen Eskişehir' de bir lisede görevimi sürdürmekteyim.  Okumayı, araştırmayı ve yazmayı bir hayat felsefesi olarak görmekteyim.  Evli ve iki çocuk annesiyim...
    2-38522-30

    8c4852b9-5bae-4af1-a345-b02ae44827ce

    Ey Ademoğulları ve Ademkızları
    Sizlere birkaç çift sözüm var; Kulak verebilir misiniz bana?
    İnsanın yüce bir gayesi olmalıdır, bu gaye insanı tatmin etmeli ve daima yükseltmelidir. İmamınız yüreğimizde her zaman yeni doğuşlara gebe olmalıdır.

    Allah inancı aşktır, yoldur, anlamdır, sestir, ideal ve varoluştur. İnançsızlığın karanlığında ruhum daralır, yüreğimi ancak o inanç çarptırır. Peygamberimizin sancağının yere düşmemesi görevimizdir, varoluş hikmetimizdir. Bizi biz yapan değerler silsilemizin merkezinde ilim vardır.

    Elinizdeki kitap daha büyük ufuklara ulaşabilmek için bir atlas niteliği taşısın istiyorum arkadaşım. Bu kitap bir manada modern Dünya'mızın yaşadığı savruluşları da ele alıyor. Öz değerlerimizle Batı ( evrensel değerler!) değerlerini kıyaslıyor. Kitap; dikkat, sabır ve merak ile okunduğunda görülecektir ki evrensel değerler aslında senin özüne işleyenlerdir. Değerlerimizin değerlerinin farkında mıyız?

    Beş duraktan oluşan bir yolculuktur kitabımız aslında. Geçmişimiz, günümüz ve inşa etmeye çalıştığımız geleceğimizle ilgili beş yıllık bir araştırma sonucudur bu eser. Biraz ürkek, heyecanlıyız; Ürkeğiz çünkü engin ufuklarda yitip, gitme endişesi taşıyoruz. Heyecanlıyız çünkü değerlerimizi tekrar keşfetme yolculuğuna çıkıyoruz. Aslında özümüzde, mayamızda olanları fark edeceğiz birlikte.

    Yayın Tarihi: 27.07.2023
    ISBN: 9786256463332
    Dil: TÜRKÇE
    Sayfa Sayısı: 192
    Cilt Tipi: Karton Kapak
    Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
    Boyut: 13 x 19.5 cm

    Sources


    Article information

    Author: Melanie Lindsey

    Last Updated: 1700043482

    Views: 872

    Rating: 4.6 / 5 (89 voted)

    Reviews: 91% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Melanie Lindsey

    Birthday: 1930-10-03

    Address: 0754 Debra Knolls Suite 136, Richardsonburgh, KS 56109

    Phone: +4252745256885679

    Job: Marketing Manager

    Hobby: Video Editing, Lock Picking, Photography, Cycling, Archery, Cooking, Golf

    Introduction: My name is Melanie Lindsey, I am a dedicated, Adventurous, accessible, proficient, esteemed, unswerving, honest person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.